neděle 15. května 2016

Zavři voči a vypij smoothie

Nezavírejte oči před trendy ve výživě. Nežerte k večeři tlačenku, dejte si smůtý. Všichni pijou smůtý. Dokonce v časopise Dieta, který jsem dneska studovala u kadeřníka, to píšou.

Kolegyně v práci pijou smůtý. Jedno zapomenuté smůtý ve firemní ledničce téměř vyvolalo chemický poplach.

Dokonce i Lucie Borhyová pije smůtý. I děti Lucie Borhyové pijou smůtý. Vím to, psali to v Dietě. Abych šla s trendy, vymyslela jsem si svoje vlastní smůtý. Na tlačenku to sice nemá, ale musím uznat, že je to docela dobrý.

Helgy vostrý zelený smoothie:

-300 ml vody (nebo něčeho víc hogo fogo jako třeba kokosové vody, mandlové nebo sojové ... atp. ale fakt stačí kohoutková)
- půl vaničky rukoly
- 2ks kiwi
- 1 banána
- 1 malá chilli paprička (pro plechové huby vč. semínek, pro méně plechové huby vyjmout semena)
- 2cm zázvoru oloupaného, nakrájeného na kousky

Všecko rozšmelcovat na žabí hlen.

Zavři voči a dobrou chuť :-)

Tvoje Helga

8 komentářů:

  1. Určitě zkusim Taky jsem tu inovaci smoothie-maker dostala k narozeninám

    OdpovědětVymazat
  2. Smůtý je super :) (y) Tak jako Tvůj článek :) Rozesmál mě :)

    OdpovědětVymazat
  3. Pecka článek Nesmí se to v lednici nechávat moc dlouho

    OdpovědětVymazat
  4. [1]:
    sice nemam smoothie maker, ale tycakem to slo taky dobre Jinak rukola pusobi dost projimave, takze idealni pro lidi trpici zacpou.[2]: Izi to jsem rada ze pobavil [3]: Koukám že máš pěkný web, už to pročítám a chystám se na dalšího cloumáka.

    OdpovědětVymazat
  5. To determine internal swelling is difficult enough, therefore, consequently, they influence the body for a long time, which threatens the normal fetus. Fluids are dangerous because they break blood circulation. Such situation leads to worsening feeding and the breath baby, formed hypoxia.
    Fighting such a pathology should be done with the help of correction feeding and special exercises so that fluid does not stay tissues. If the woman is resting, then under the feet better put a cushion or pillow to improve the blood circulation of tired legs. Do not long time to sit or stand, as this leads to stagnation in the body. It is recommended that the knee-elbow position several times a day in order to increase blood flow.
    <a href=http://pregnancyplus.info/feet-swelling-after-pregnancy-how-to-deal-with-this-issue>feet swelling after pregnancy</a>

    OdpovědětVymazat
  6. Co je to smůtý jsem se teprve nedávno dozvěděl od dětí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mirek! Teď to vidím, komentuje mi ten slavný kuchař Mirek z blogu.cz, vybavuji si!

      Vymazat