čtvrtek 18. listopadu 2021

Řitní energie

Jak se blíží konec roku, zdá se mi, že ta planeta nějak rychleji rotuje, všeho je moc, všechno se kupí, záda tuhnou, kdyby byl můj stres stromem, měla by Česká republika sekvojový park. Potřebovala jsem nutně navštívit jógu, protože se člověk zastaví, vyklidní. A jako bonus si protáhnu ten ztuhlej chrchel, co mám místo zad. 

Šla jsem na cvičení které mělo v názvu "zdraví" a taky "jóga". Znělo to dobře. Neproběhlo to dobře. 

Čistíme auru, nabíráme energii z  nekonečného (!!!)* vesmíru, ale máme pořádně roztáhnout prstíky a natáhnout krčky k vesmíru, abychom tu vesmírnou šťávu správně nasály. 

Já to lidem neberu, někdo věří na vesmír, já zase věřím na to, že jsou mezi námi. Ano oni. Jako v MIB, mají kostým člověka a zmáčknete tlačítko, odklopí se lebka a tam sedí malej mimozemšťan s páčkami a tlačítky. Každej prostě věří něčemu, a je to dobře. A tvrdím snad všem že maj v hlavě mimozemšťana? Netvrdím!  Teda teď jo vlastně.

...to mi právě probíhá při čistění třetí čakry hlavou. Poté si sedneme na bobek a snažíme se řitní otvor co nejblíže přiblížit zemi. Když už jsme nejblíž, jak to jde, máme začít nasávat řití energii ze zemského jádra. Podotkla bych, že jsou pod námi dvě patra, sklep a protiradonová izolace. Vlastně to není zas tak pitomý, jak to zní, spustila se mi představivost a vidím ohnivý lávový paprsek zařezávající se všem ženám ve studiu mezi půlky. Idea hodná zfilmování. 

Bohužel v ten moment, kdy si koleny tlačím na břicho, chci spíše něco vydávat paprsek do zemského  jádra, nežli přijímat. 

Já vím, já vím, řekneš mi, tak nelez na jógu, když nechceš ezo řeči. Chci si zacvičit, lehnout a chci si tím případným duchovnem projít sama v sobě. Protože jak to člověk vysloví, je to kravina. Jako když si prožijete krásný západ slunce, co to ve vás zanechá vs. když ten západ slunce vyfotíte a rvete to každýmu na potkání před obličej. Kýč. Apeluji na všechny jogínské cvičitelky, opatrně na nás, jinak se rozzlobíme a řitním otvorem  pošleme něco jiného, než zemskou energii. 

Takže tak

Józe zdar

Vaše Helga

Fotka od mohamed Hassan z Pixabay


 *Nejnovější vědecké studie odkazují na to, že vesmír je s největší pravděpodobností konečný a má tvar doughnutu.

7 komentářů:

  1. Naprosto chápu! Je toho teď tolik, že mám někdy pocit, že bych snad radši chytila covid a šla do karantény. Ale tvůj článek mě pobavil, díky za to, přesně to dneska potřebuju :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je to smutný že nás musí pitomá nemoc donutit se zklidnit co, loni na vánoce mě chytnul nějakej houser a to byl jediný důvod, proč jsem strávila svátky na gauči

      Vymazat
  2. Myslím, že u jógy speciálně by měli dělat kurzy "jenom cviky bez ezo" - zájemců by bylo určitě dost!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je skvělý podnikatelský záměr, docela by mě zajímalo, jaký je poměr lidí kteří by to uvítali a těch, kterým to vyhovuje.

      Vymazat
  3. Přesně jak říká Quanti. Jóga je pro mě cvičení, ne životní styl. Nicméně se mi podařilo najít instruktorku, kde je míra ezo keců snesitelná. Blbý je, když si člověk v rezervačním systému nevšimne, že je za ni záskok. Odešla jsem v půlce.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. neodešla jsem jen kvůli tomu, abych měla co nejvíc materiálu na článek

      Vymazat
  4. Já cvičím jógu doma podle videí a nikdy jsem tam nic takového neslyšela, ani slovo o nějakých energiích a vesmíru, prostě jen cvičím. Tak bych si asi měla někdy na jógu někam zajít, očividně o hodně přicházím :D.

    OdpovědětVymazat